KøB SOBRIL 25MG I DANMARK

Køb Sobril 25mg i Danmark

Køb Sobril 25mg i Danmark

Blog Article

Oxazepam bruges til at behandle angst og også akut alkoholabstinens. Denne medicin tilhører en klasse af lægemidler kaldet benzodiazepiner, som virker på hjernen og nerverne (centralnervesystemet) for at frembringe en beroligende og anti-anfaldseffekt. Det virker ved at forstærke virkningerne af et bestemt naturligt stof i kroppen (GABA).

Sådan bruger du Oxazepam
Se også afsnittet Advarsel.

Læs medicinvejledningen fra din farmaceut, før du begynder at tage oxazepam, og hver gang du får genopfyldning. Spørg lægen eller apoteket, hvis du har spørgsmål.

Tag denne medicin gennem munden som anvist af din læge. Doseringen er baseret på din medicinske tilstand, alder og respons på behandlingen.

Når denne medicin bruges i lang tid, virker den muligvis ikke så godt. Tal get more info med din læge, hvis denne medicin holder op med at virke godt.


Selvom det hjælper mange mennesker, kan denne medicin nogle gange forårsage afhængighed. Denne risiko kan være read more højere, hvis du har en stofmisbrugsforstyrrelse (såsom overforbrug af eller afhængighed af stoffer/alkohol). Tag denne medicin nøjagtigt som foreskrevet for at mindske risikoen for afhængighed. Spørg din læge eller apotek for flere detaljer.

Fortæl din here læge, hvis din tilstand varer ved eller bliver værre.

Report this page